TKMST | Corona examenfeest

Corona examenfeest

Misschien voelt het niet helemaal verdiend, maar dat is het zeker wel. Na 4, 5 of 6 jaar woordjes stampen, literatuur (of samenvattingen) lezen en leren heb je met genoeg voldoendes je schoolexamens afgerond. Je diploma is binnen en dit mag je vieren! Het wordt alleen wel anders dan wat jij al die jaren in je hoofd had. Lees de tips om er alsnog een “geslaagde” dag van te maken.

 1.      Houd je aan tradities
  Het belletje gaat misschien niet door, maar dit betekent niet dat je alle tradities over boord hoeft te gooien. Hang de vlag uit met je tas eraan, trek de champagnefles open en deel deze foto’s met je vrienden.
 1.      Plan feesten voor in de zomer
  Hoewel we helaas nog niet weten wanneer alle ellende weer over is, kan een beetje optimisme nooit kwaad. Plan je gaafste slagingsfeest voor in de zomer. Zo heb je iets om naar uit te kijken! Daar is genoeg tijd voor nu je examenreis niet door gaat. Des te meer tijd dus om het leukste themafeestje van de zomer te organiseren. 
 1.      Verwen jezelf
  Of trakteer jezelf op een paar lekkere luilakdagen, want dat mag. Je hebt hard gewerkt dus mag je best een serie bingewatchen, of een videogame in één dag uitspelen. 
 1.      Master chef
  Kook een feestmaaltijd voor jou en je familie. Hoe kun je een diploma beter vieren dan met een lekker diner?! Maak er werk van. Dek de tafel mooi en trek een leuke outfit aan. Zorg voor verschillende gangen, zodat je extra lang kunt genieten van jouw feestdiner. Maar houd natuurlijk wel voldoende afstand. 
 1.      Verrassingcadeau
  Stuur een lief kaartje of cadeautje naar een vriend of vriendin. Blik terug op leuke herinneringen van de afgelopen jaren en zoek oude foto’s op. Bundel de mooiste en gekste herinneringen in een jaarboek. Een leuker zelfgemaakt cadeau bestaat niet. 
 1.      Quiztime
  De afgelopen jaren hebben jij en je vrienden vast genoeg meegemaakt om een leuke quiz in elkaar te zetten. Plan een avond met zijn allen om te videobellen. Stel de vragen aan je vrienden en houd de scores bij. 

Kortom, er zijn genoeg manieren om je diploma te vieren! Heb je zelf nog leuke ideeën? Laat ons weten hoe jij je diploma viert. Wij wensen je alvast heel veel plezier.