TKMST | Ik ga het zeker niet nakijken! Ik hoop maar op een hoge n-term!

Ik ga het zeker niet nakijken! Ik hoop maar op een hoge n-term!

Van tevoren dacht ik dat ik voor M&O de meeste zenuwen zou hebben. Maar uiteindelijk viel het mee. Niet omdat ik de stof onder de knie had, maar omdat ik mij erbij neer had gelegd dat ik niet hoger dan een 4,5 zou halen. Ik wist van mijzelf dat dit niet mijn sterkste vak was. Ik ben daarom op een cursus gegaan van drie dagen…tijdens Pasen….terwijl het 30 graden was buiten. Maar ik had het er voor over, omdat iedereen zei dat het zo goed hielp.

Ik ging er dus heen met veel verwachtingen. Het tegendeel bleek waar. Na deze drie dagen had ik niet het gevoel dat ik iets anders deed bij een opdracht dan normaal. De uitleg sloot niet aan op de stof en ik had een 3,8 voor mijn eindtoets.

Ik denk dat ik nu iets hoger ben uitgekomen een 4 of 4,5… Ik ga het zeker niet nakijken, omdat ik dan bang ben dat het alleen maar slechter wordt. Ik hoor gelukkig van veel mensen dat ze het ook erg moeilijk vonden. Dus dan maar hopen op een hoge n-term! Er kwamen redelijk veel theorievragen in, maar dit waren precies van die inzichtvragen die ik juist niet uit mijn hoofd had geleerd. Al met al niet heel positief dus. Nog één examen te gaan, Frans, en dan lekker vakantie (als ik geen her heb). Zin in! :)