TKMST | Dit zijn dé tassen die je nu moet scoren

Dit zijn dé tassen die je nu moet scoren

Een tas waar boeken en een laptop in passen. Je kunt als student gewoonweg niet zonder. Welke tas schaf jij nog net voor de zomer aan zodat je fris en fruitig het nieuw studiejaar tegemoet gaat? De keuze is groot, dus we helpen je een eindje op weg.

De tijd dat studenten en masse met een ‘echte leren klassieke schooltas’ op pad gingen, is voorbij. Je kent ze vast nog wel: van leer, breed, gespen, twee vakken voorop en vooral log om te zien. Er zijn zeker nieuw gemaakte vintage exemplaren die een ode aan deze klassieker brengen, maar die zijn net even stijlvoller. 

Om het tijdsbeeld compleet te maken: daarna volgde de ‘pukkel’. Dit was een groene canvas legertas die helemaal hip was in die tijd. Gevolgd door de canvas shopper met leren handvaten. Niet veel later was de rugzak dé tas die je mee naar college nam. Handig met fietsen en in alle mogelijke uitvoeringen verkrijgbaar. 

Kies voor een echte laptoptas

Tegenwoordig is alles mogelijk. Van shopper tot handtas en van rugzak tot crossbodytas. In ieder geval staat buiten kijf dat je aan een laptoptas 17 inch moet. Als je zo’n tas te pakken hebt, ben je ervan verzekerd dat de tas plaats biedt aan elk formaat laptop en dat er ook nog eens boeken, kladblokken, een flesje water en je sleutels in passen. Vrijwel ieder kwaliteitsmerk heeft ze in de collectie. Zeker online kun je er heel veel vinden. Dat kost even wat tijd, maar dan heb je ook wat. 

Rugzak van Kipling is oersterk

Een Kipling tas is een van de klassiekers van nu. Een merk dat sterke tassen biedt en vooral de rugzak van Kipling is populair. In veel formaten verkrijgbaar met het bekende logo voorop. Naast rugtassen biedt Kipling ook laptoptassen die je in de hand draagt of over de schouder. In grijs, zwart of een meer uitgesproken kleur. 

Fashionable: Ted Baker tassen

Ted Baker is het Engelse merk dat helemaal upcoming is. Het merk, dat ooit begon als specialist in het creëren van overhemden voor mannen, is inmiddels uitgegroeid tot een bekend modemerk dat internationaal opereert. De tassen van Ted Baker zijn van een hoge kwaliteit, fashionable en van prachtig leer gemaakt. Er zijn laptoptassen, handtassen, shoppers en ga zo maar door. Ted Baker tassen zijn om door een ringetje te halen.