TKMST | Kies voor de beste Pedagogiek opleiding van de Randstad

Kies voor de beste Pedagogiek opleiding van de Randstad

Voor wie
Jij bent geïnteresseerd in het welzijn van kinderen en jongeren, en je wilt graag gezinnen begeleiden bij de opvoeding van kinderen. Daarbij ben je communicatief vaardig, flexibel en denk je in oplossingen, niet in problemen. Je activeert en ondersteunt kinderen en jeugd om een zo gezond en sociaal mogelijk leven te leiden.
Tijdens de opleiding word je expert op het gebied van de leefwerelden van kinderen en jongeren en hun opvoeding. Als jij graag een bijdrage wilt leveren aan het verbeteren van die leefwerelden, dan is dit de opleiding die je zoekt.                                              

Waarom bij Inholland
De opleiding Pedagogiek van Inholland is verkozen tot de beste opleiding Pedagogiek van de Randstad. De opleiding is een kleinschalige waarbij persoonlijke aandacht centraal staat. In kleine klassen leiden wij je op tot een praktijkgerichte pedagoog. Als pedagoog maak jij het verschil voor jongeren die vastlopen of kinderen die het lastig hebben met de scheiding van hun ouders. Jij zet je luisterende oor op professionele wijze in. Van werken bij een kinderdagverblijf tot in een jeugdgevangenis; dat is werken als pedagoog.     

Studiebegeleiding
Bij de opleiding Pedagogiek voelen studenten zich gezien. Ze waarderen de persoonlijke aandacht en begeleiding bij de beroepsontwikkeling. Je kunt anderen beter ondersteunen als je jezelf en je eigen voorkeuren en gebruiksaanwijzing goed kent. Daarom kiezen wij in de opleiding voor intensieve persoonlijke begeleiding: je leert jezelf te hanteren als instrument bij de begeleiding van anderen. Zo leiden we je op tot een vakkundige professional die geleerd heeft hoe je mensen en hun mogelijkheden kunt versterken en ook zelf sterk het werkveld ingaat.

undefined