TKMST | Opslagruimte nodig als je als eerstejaars student op kamers gaat?

Opslagruimte nodig als je als eerstejaars student op kamers gaat?

Het is niet niks om het huis uit te gaan. Veel eerstejaars studenten maken deze belangrijke stap in hun leven om zelfstandig te gaan wonen. Het is tegelijkertijd het moment waarop je realiseert dat je veel meer spullen hebt dan je dacht, en dat je deze niet allemaal mee kunt nemen naar je nieuwe kamer.

Niet voor iedereen geldt de luxe dat er ‘thuis’ ruimte is ter opslag van jouw spullen. Sterker nog, soms verhuizen ouders naar een kleiner huis zodra de kinderen het nest verlaten. Waar moet je dan naartoe met je geliefde boeken, je drumstel of de grote spullen die je alvast bij elkaar verzameld hebt voor de uitzet?

1BOX opslag
Het goede nieuws is dat je ze niet weg hoeft te doen. Dat zou bovendien zonde zijn, want alles heeft ooit geld gekost, en als je er nog een doel mee voor ogen hebt wil je jouw spullen natuurlijk graag bewaren. 1BOX opslag kan uitkomst bieden. Dit bedrijf biedt opslagruimte aan op verschillende plekken in Nederland tegen een studentvriendelijke prijs. Ook kun je bij hen kiezen voor een kleine opslagbox als je weinig spullen hebt die je moet opslaan.

Goed beveiligd
Het voordeel van je spullen opslaan in een opslagbox van 1BOX, is dat jouw bezittingen schoon, droog en veilig staan. Er wordt gezorgd voor een goed opslagklimaat, zodat jouw spullen niet aangetast worden door vocht, kou of juist extreme warmte. Ook staan jouw spullen hier veiliger opgeslagen dan op je studentenkamer. De opslagboxen van 1BOX zijn uitstekend beveiligd, in tegenstelling tot de meeste studentenhuizen. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, dan zijn je spullen gewoon verzekerd. Daar hoef je niets extra’s voor te betalen.

7 dagen per week
Heb je tussentijds spullen nodig die je in de opslag hebt staan? Dat is geen probleem. Je kunt zeven dagen per week bij jouw opgeslagen bezittingen. Met jouw unieke toegangscode kan alleen jij bij je spullen komen. Moet je laden en lossen, dan kan dit op een overdekte plek, zodat je spullen niet beschadigd raken door neerslag. Heb je inpakmateriaal nodig, zoals verhuisdozen of noppenfolie, dan hoef je hier niet zelf voor te zorgen. Dit is ter plaatse verkrijgbaar.

Upgrade als je in het buitenland gaat studeren
Ga je in het buitenland studeren, dan kun je het je doorgaans niet veroorloven om er tegelijkertijd woonruimte in Nederland op na te houden. Maar je gaat ook niet een hoop spullen meenemen naar het buitenland. Op dit moment heb je dus nog meer opslagruimte nodig om ook de spullen die op je studentenkamer stonden te kunnen opslaan. Gelukkig kun je bij 1BOX kiezen voor opslagruimte in verschillende soorten en maten. Heb jij een upgrade nodig naar méér opslagruimte, dan is dat gewoon mogelijk. Wil je juist je spullen uit de opslag halen, dan geldt er een opzegtermijn van slechts één week.