Creative Technology

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Tijdens de bachelor Creative Technology leer je de nieuwste slimme technologie te ontwikkelen en in te zetten om onze samenleving te voorzien van oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst. In de vele projecten ontwikkel je technische kennis en vaardigheden, naast deskundigheid over de invloed van media en technologie op mensen, design en creatieve processen. Op basis van uitgebreide kennis uit de informatica en elektrotechniek doorloop je het hele creatieproces: van het in kaart brengen van de vraag tot het maken van een werkend prototype en het testen daarvan met gebruikers.Tijdens de bachelor Creative Technology leer je de nieuwste slimme technologie te ontwikkelen en in te zetten om onze samenleving te voorzien van oplossingen die bijdragen aan een betere toekomst. In de vele projecten ontwikkel je technische kennis en vaardigheden, naast deskundigheid over de invloed van media en technologie op mensen, design en creatieve processen.

Toelatingseisen

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

6
apr
VU Online Bachelordag
Tijd: 10:00 - 13:00 uur

Adres:
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Deze instellingen hebben ook een open dag

Universiteit Twente - Amsterdam

apr
6
2024
VU Online Bachelordag
Locatie:
Tijd: 10:00 - 13:00