Fashion Business Professional

Niveau
Graad
Vorm
Sector

Ben je gepassioneerd door mode en droom je van een carrière in deze dynamische industrie? De Associate degree Fashion Business Professional is de ideale springplank om je mode-ambities te verwezenlijken. Deze tweejarige hbo-opleiding biedt een praktijkgerichte, diepgaande verkenning van mode, lifestyle en business en bereidt je voor op verschillende functies binnen deze sectoren.

De Ad-opleiding is verdeeld over vier semesters van elk een half jaar. Gedurende de eerste drie semesters krijg je een stevige theoretische basis en pas je deze kennis direct toe in de praktijk door middel van praktijk- en beroepsopdrachten. Deze voer je uit op school of tijdens bijvoorbeeld excursies naar (mode)bedrijven of steden.

In deze anderhalf jaar tijd werk je aan diverse, boeiende projecten, zowel individueel als in een werkgroep. Het laatste semester staat volledig in het teken van een afstudeerstage bij een fashionbedrijf in Nederland of het buitenland.

Kleinschalig en erkend

Een van de belangrijkste kenmerken van TMO is kleinschaligheid. Die kleinschaligheid zit ‘m bij TMO niet alleen in de grootte van de studentenpopulatie. Een persoonlijke benadering vinden wij zeer belangrijk. Daarin gaan wij veel verder dan de meeste opleiders. Bij TMO ben je geen nummer en niet anoniem. Er is persoonlijke aandacht voor elke student en persoonlijke ontwikkeling staat altijd centraal.

Toelatingseisen

Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

29
mei
Open dag TMO Fashion Business School | 29 mei
Tijd: 18:30 - 22:00 uur

Volg ons:

Adres:
Driebergsestraatweg 11
3941 ZW Doorn

Andere open dagen van deze instelling

mei
29
2024

Open dag TMO Fashion Business School | 29 mei

Locatie:
Tijd: 18:30 - 22:00
jun
22
2024

Open dag TMO Fashion Business School | 22 juni

Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00