Niveau
Graad
Vorm
Sector
Ben je ondernemend, flexibel en communicatief? Hou je van cijfers en financiële plaatjes? En twijfel je aan het volgen van een 4-jarige bacheloropleiding? Dan is deze unieke Associate degree ideaal voor jou. Gedurende 2 jaar ga je 3 tot 4 dagen per week naar school en leer je tijdens projecten en stages alle ins en outs van een financieel professional. Daarmee worden de deuren geopend naar een glansrijke carrière als bedrijfseconoom. Bovendien kun je met je Ad-diploma op zak soepel doorstromen naar het derde en vierde jaar van de bacheloropleiding Finance & Control. Daarmee haal je 2 diploma’s in 4 jaar!

In de eerste 2 semesters leer je hoe een onderneming geld verdient en welke factoren in de omgeving daarmee te maken hebben. Ook krijg je kennis hoe een product kansrijk in de markt gezet kan worden en per doelgroep gepositioneerd kan worden. De laatste 2 semesters richt je je op het inrichten en voeren van een financiële administratie. Je leert te bepalen wat de kostprijs is van een dienst of product aan de hand van passende calculatiemethoden. Tot slot leer je de budgettering, de P&C-cyclus en de interne beheersing van een organisatie te beoordelen.

Elk onderdeel koppelen we gelijk aan toepassing in de praktijk, in samenwerking mét en voor bedrijven. Kortom, met deze Ad-opleiding word je binnen 24 maanden een breed inzetbare, financieel expert op hbo-niveau!

Toelatingseisen

C&M
met (Bedrijfseconomie of Economie of M&O) en (Wiskunde A of Wiskunde B)
E&M
Volledig toelaatbaar
N&G
met Bedrijfseconomie of Economie of M&O
N&T
Volledig toelaatbaar

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

9
nov
Open Dag
Tijd: 10:00 - 14:00 uur

Adres:
Johanna Westerdijkplein 75
2521 EN Den Haag

Deze instellingen hebben ook een open dag

NHL Stenden - Leeuwarden

jun
4
2024
Open Dag Leeuwarden
Locatie:
Tijd: 16:00 - 20:00

De Haagse Hogeschool - Den Haag

jun
17
2024
Voorlichting voor professionals
Locatie:
Tijd: 13:00 - 20:00

De Haagse Hogeschool - Den Haag

nov
9
2024
Open Dag
Locatie:
Tijd: 10:00 - 14:00