Niveau
Graad
Vorm
Sector

Ben jij klaar voor een hogere managementfunctie? Op zoek naar meer verdieping, analytische skills en strategische vaardigheden? En wil je een internationaal erkend masterdiploma dat je breed kunt inzetten? Kies dan voor de Master of Business Administration (MBA) bij Tio.

Het bedrijfsleven staat te springen om hoogopgeleide professionals zoals jij. Met deze brede hbo-masteropleiding ontwikkel jij binnen één collegejaar de juiste skills: analytisch word je sterker en tegelijkertijd pas je de academische verdieping toe in de praktijk. 

Waarom deze studie?

  • Met de Master of Business Administration bij Tio zet je binnen een jaar een mastertitel achter je naam en wordt je opgeleid tot allround professional binnen grote organisaties en multinationals.
  • Tio’s MBA heeft een sterke focus op de praktijk. Via cases uit het werkveld, opdrachten en bedrijfsbezoeken weet jij wat er speelt en leg je continu de verbinding tussen de theorie en de praktijk.
  • Alle MBA-studenten volgen het kernprogramma op het gebied van financieel management, human resource management, operations management en strategisch management. Daarnaast kies je een van de drie specialisaties: internationaal management, hospitality management of commercieel management.

Wist je dat?

Tio samenwerkt met verschillende partneruniversiteiten over de hele wereld, van Parijs tot New York en van Barcelona tot Dubai of Tokyo.

Benieuwd of Tio bij jou past?

Kom naar één van onze open dagen of test jezelf met de gratis Studie Matchmaker van Tio en kom erachter welke studierichting bij jou past!

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Hoe tevreden waren studenten in 2022 over aspecten van deze opleiding?

Deze opleiding
Master of Business Administration
Landelijke gemiddelde Verschil
Deze opleiding
Master of Business Administration
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.8 8.2 -0.4
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten bijvoorbeeld de aansluiting van toetsing en beoordeling bij de inhoud van de opleiding, de kwaliteit van de toetsing op vaardigheden en de bruikbaarheid van feedback.
Toetsing en beoordeling
6.8 7.3 -0.5
Totaalscore
7.6  
Toon meer
Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

4
apr
Open avond Tio Amsterdam
Tijd: 18:30 - 22:00 uur

Volg ons:

Adres:
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam

Andere open dagen van deze instelling

31
mrt

Proefstudeerdag Tio Amsterdam

Locatie:
Tijd: 10:00 - 16:00
4
apr

Open avond Tio Amsterdam

Locatie:
Tijd: 18:30 - 22:00
13
apr

Proefstudeerdag Tio Utrecht

Locatie:
Tijd: 10:00 - 16:00
14
apr

Proefstudeerdag Tio Amsterdam

Locatie:
Tijd: 10:00 - 16:00
25
mei

Open avond Tio Amsterdam

Locatie:
Tijd: 18:30 - 22:00