Niveau
Graad
Vorm
Sector

Werk je al in het sociale domein en wil je doorgroeien, maar geen hbo-opleiding van 4 jaar volgen? Wil je je ontwikkelen in het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking en complexe problematiek? Kies dan voor de tweejarige Associate degree Sociaal Werk in deeltijd! Het niveau ligt tussen mbo-4 en hbo-bachelor in.

In de zorg neemt de vraag en complexiteit toe en groeit de behoefte aan specifieke kennis van zorgprofessionals. De opleiding Ad Sociaal Werk is praktijkgericht. Je leert kwetsbare mensen zo zelfstandig mogelijk deel te laten nemen aan de maatschappij, waarbij het vergroten van de zelfregie centraal staat. Je werkt multidisciplinair samen met cliënten, het netwerk, vrijwilligers en andere professionals. Je overziet een breed spectrum aan vragen, werkt preventief en legt de nadruk op het meedoen en activeren van mensen.

Test jezelf!

Wil je weten welke opleiding het beste bij je past? Doe dan de gratis studiekeuzetest van Inholland. De test bestaat uit een persoonlijkheidstest en uit 'swipe je studie'. Zo kom je erachter welke opleiding goed bij jou past!

Meer info over Inholland en het opleidingsaanbod vind je op de website van inholland.

Toelatingseisen

Opleiding in beeld

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

6
nov
Open Avond Inholland Alkmaar
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Volg ons:

Adres:
Bergerweg 200
1817 MN Alkmaar

Andere open dagen van deze instelling

nov
6
2024

Open Avond Inholland Alkmaar

Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00