Niveau
Hogeschool
Bachelors
1
Masters
5
SOMT University of Physiotherapy biedt fysiotherapie opleidingen op HBO- en WO-niveau aan. Onderwijs voor zowel mensen die nieuw zijn binnen de fysiotherapie, als praktiserend fysiotherapeuten. Wij leiden je op tot specialist van het menselijk bewegingsapparaat. Ook na je fysiotherapie opleiding bieden we de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen je carrière door middel van onze nascholingscursussen en masterclasses.

Bij SOMT draait alles om patiënten de beste zorg te kunnen bieden door alles uit jezelf te halen. Ons onderwijs is concentrisch opgebouwd en bestaat uit een combinatie van evidence-based practice en klinische kennis. Binnen onze fysiotherapie opleidingen moedigen we communicatie tussen wetenschap en klinische expertise aan.
Alles wat je in onze HBO Master-opleidingen leert, pas je direct toe in de klinische praktijk. Casussen uit je eigen praktijk kunnen worden ingebracht in de onderwijsgroepen. In de klinische praktijk leer je van jezelf en van je patiënten. Hier voegt SOMT kennis en klinische expertise aan toe.
SOMT biedt ook twee unieke Universitaire Bachelor-opleidingen in Fysiotherapie én Fysiotherapie & Technologie. SOMT leidt je op tot academische fysiotherapeut, met kennis van zowel praktijk én wetenschappelijk onderzoek. Zo bereidt SOMT je voor op een unieke positie in het zorglandschap - de fysiotherapeut van de toekomst!

Opleidingen van SOMT

Wo | Bachelor | Voltijd | Gezondheid |Amersfoort

Fysiotherapie

Favoriet

Hbo | Master | Deeltijd | Gezondheid |Amersfoort

Manuele Therapie

Favoriet

Hbo | Master | Deeltijd | Gezondheid |Amersfoort

Bekkenfysiotherapie

Favoriet
Bekijk alle opleidingen van SOMT

Hoe wordt deze vestiging beoordeeld?

Beoordelingen van de huidige studenten in 2022 van deze vestigingen.

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de sfeer op de vestiging.

Sfeer:
8.8

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de ict-faciliteiten van de vestiging.

ICT-voorzieningen:
7

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de bibliotheek en/of mediatheek van de vestiging.

Bibliotheek/mediatheek:
6.9

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de geschiktheid van de onderwijsruimten van de vestiging.

Geschiktheid onderwijsruimten:
8

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de beschikbaarheid van werkplekken op de vestiging, bijv. zijn er voldoende werkplekken.

Beschikbaarheid werkplekken:
7.7
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de studiefaciliteiten van de vestiging.
Studiefaciliteiten:
7.5

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de digitale leeromgeving van de vestiging.

Digitale leeromgeving:
7.6

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de digitale biblioteek en mediatheek van de vestiging.

Digitale bibliotheek/mediatheek:
8

Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) dat studenten geven over de geschiktheid van de werkplekken op de vestiging, bijv. zijn de computers van voldoende kwaliteit.

Geschiktheid werkplekken:
7.4

Kennismaken met de Hogeschool?


Adres:
Softwareweg 5
3821 BN AMERSFOORT
Tel:
E-mail:

Open dagen van SOMT - Amersfoort

15
okt
Open Dag - Universitaire Bachelors - 15 Oktober
SOMT - Amersfoort
Tijd: 9:30 - 12:00 uur
12
nov
Open Dag - HBO Masters - 12 November
SOMT - Amersfoort
Tijd: 9:30 - 12:00 uur
3
dec
Open Dag - Universitaire Bachelors - 3 December
SOMT - Amersfoort
Tijd: 9:30 - 12:00 uur
Bekijk alle open dagen van SOMT