HAN University of Applied Sciences locatie HAN Masters Nijmegen (Hogeschool)

Leren in, van en met de praktijk

Kenmerkend voor de masters van de HAN is de samenwerking tussen opleiding en praktijk. Veel professional masters van de HAN zijn dan ook in deeltijd (naast het werk) of duaal (in samenwerking met het werk). Sommige zijn in voltijd. Je doet je werkervaring dan op via stage of een onderzoeksplek. Dat wat je leert, pas je dus meteen toe in de praktijk. Dé manier om je kennis eigen te maken. Met als resultaat: je wordt een expert op masterniveau én hebt al ervaring in de praktijk.

Geen werkplek?

In onze praktijkgerichte masters is een werkplek (baan, stage of werkleerplek) een voorwaarde. Indien nodig ondersteunt de HAN je bij het vinden van een stageplek. Of helpt je bij het vinden van een opdrachtgever. De HAN heeft immers een uitgebreid netwerk aan scholen en bedrijven in de regio Arnhem en Nijmegen.

Prettige leeromgeving

Hoewel de HAN een grote hogeschool is met ruim 34.000 studenten, zit je bij de masters in groepen met een beperkte omvang. Er is voldoende ruimte voor interactie tussen docent en student en we bieden persoonlijke studiebegeleiding. Onze masters worden gegeven op diverse onderwijslocaties in Nijmegen en Arnhem, waaronder topsporttrainingscentrum Papendal. Meer weten? Ga naar www.han.nl/masters.

Bezoekadres
Groenewoudseweg 1
6524 TM NIJMEGEN

Denominatie
Algemeen bijzonder

Beoordeling HAN University of Applied Sciences locatie HAN Masters Nijmegen

8.3
Sfeer
7.2
Studiefaciliteiten
7.4
ICT-voorzieningen
7
Digitale leeromgeving
7.4
Bibliotheek / mediatheek
8
Digitale bibliotheek / mediatheek
7.3
Geschiktheid onderwijsruimten
7.3
Geschiktheid werkplekken
6.8
Beschikbaarheid werkplekken

Statistieken HAN University of Applied Sciences locatie HAN Masters Nijmegen

Aantal studenten
19,790
Voltijd
0
Deeltijd
0
Duaal
0
Aantal docenten
61%
22,794
studenten
totaal
38%