Let op: deze informatie komt uit het archief en is niet meer actueel.
Niveau
Duur

Zit ondernemen in je bloed of ben je in het bezit van de vaardigheden sociaal, commercieel, communicatief en innovatief? Dan is deze opleiding de juiste keuze voor jou. Een eigen bedrijf, het is al lange tijd jouw droom. Jouw eigen vakmanschap ligt daarvoor aan de basis. Je bent een echte specialist op het gebied van Techniek, Wellness, Horeca, ICT of Retail. Het enige wat nog ontbreekt, is je eigen bedrijf. Die stap neem je om de opleiding Vakman Ondernemer te gaan volgen. Het is dé opleiding om jouw eigen zaak vorm te kunnen geven.

Vakmanschap is geen ondernemerschap. Ben jij een echte vakman die een eigen bedrijf wil opstarten? Dan moet je als vakman ondernemer vooruit kunnen denken en verantwoordelijkheid en risico’s durven nemen. Ondernemers zijn gedreven om van hun bedrijf een succes te maken. Ook ben je als ondernemer altijd goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

BOL/BBL
Deze opleiding kun je volgen in BOL of BBL, dat hangt ervan af bij welke instelling je de opleiding wilt gaan volgen. Kijk hiervoor bij de instelling van je keuze.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Adres:
    Muntelaar 10
    5460 AK Veghel