Niveau 4

Verkoop is internationaal en overal. Ontwikkel met Commercieel Business Management het talent om het te maken in de business. Wie weet sluit jij de deal van het jaar!

Je adviseert klanten over producten en ontwikkelingen en stelt marketing- en accountplannen op. Je onderhandelt over prijzen, voert verkoopgesprekken en hebt de wil om te scoren. Je hebt een ondernemersgeest en zet woorden om in daden.

Topopleiding commerciële dienstverlening
De Onderwijsinspectie heeft het mbo-onderwijs van Tio de hoogst mogelijke beoordeling gegeven, namelijk 'goed'. De Keuzegids Mbo heeft de opleiding Commercieel Business Management voor het vijfde jaar op rij uitgeroepen tot één van de beste mbo-opleidingen in haar vakgebied. Dit oordeel is gebaseerd op de mening van studenten en de beoordeling door de Onderwijsinspectie.

Toelatingseisen

  • Mavo- of vmbo-diploma (TL, GL).
  • Vmbo-diploma KL o.b.v. assessment.
  • Overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4.
  • Op basis van een havo- mbo3- of een relevant mbo2-diploma kun je de opleiding in één jaar afronden.

Toekomstmogelijkheden

In de wereld van de verkoop liggen volop kansen voor professionals met kennis van zaken. Commercieel Business Management is een brede opleiding. Je hebt dus veel mogelijkheden in veel verschillende branches en functies; van multinationals tot het midden- en kleinbedrijf en van accountmanagement tot marketing en communicatie. Na deze mbo businessopleiding maak je ook je eigen onderneming tot een succes.