Hotelmanagement (in 1-2 jaar)

Niveau
BOL/BBL
Duur
Sector

Hotelmanager in 1 of 2 jaar

Organiseren en gastvrijheid zitten bij jou als toekomstig hotelmanager in het bloed! Leer tijdens de mbo-opleiding Hotelmanagement alle onderdelen van allround management. Jij maakt straks van elke onderneming een succes.

Ontwikkel je talenten en geef je carrière in de hotellerie en eventbranche een kickstart! Bijvoorbeeld als hotelmanager of eventmanager, supervisor of duty manager. Of start je eigen bedrijf. Als je deze opleiding afgerond hebt, heb je je mbo4-diploma Manager/Ondernemer Horeca.

Wat ga je leren?

Of het nou gaat om personeel, marketing, financiën of eventorganisatie: jij leert hoe je zorgt voor het beste beleid. Je verplaatst je moeiteloos in je gasten en zorgt ervoor dat alles in jouw hotel, restaurant of tijdens jouw event op rolletjes loopt. Tijdens deze mbo-opleiding krijg je les van Tio’s ervaren vakspecialisten, die je alles over het vak leren: ze delen hun eigen ervaring voor de klas, geven kookles in onze kookstudio en delen hun geheimen voor het beste ondernemingsplan.

Na de studie

Ontwikkel je talenten en geef je carrière een kickstart! Met je mbo-diploma Hotelmanagement kun je veel kanten op. Bijvoorbeeld als hotel- of eventmanager, salesmanager of met je eigen bedrijf. Wat dacht je van een baan als sales executive bij Hotel Huis ter Duin of ga aan de slag als festivalprojectmanager bij Unity Event Crew. Wil je weten wat je allemaal kunt worden?

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Wat leer je?

    Je leert werken in een restaurant en in een hotel. Je krijgt te maken met hotelmanagement en reserveringssystemen. Je leert leiding geven aan medewerkers. Je leert letten op kwaliteit en op hygiëne, want dat is belangrijk voor een goedlopende horecazaak. Natuurlijk leer je ook inkoop en de administratie. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.

    Andere open dagen van deze instelling

    18
    jan

    Open dag

    Locatie:
    Tijd: 10:30 - 15:00
    5
    feb

    Meeloopdag

    Locatie:
    Tijd: 10:00 - 16:00
    26
    feb

    Open dag

    Locatie:
    Tijd: 18:30 - 22:00
    13
    mrt

    Meeloopdag

    Locatie:
    Tijd: 10:00 - 16:00
    29
    mrt

    Open dag

    Locatie:
    Tijd: 10:30 - 15:00
    10
    mei

    Open dag

    Locatie:
    Tijd: 10:30 - 15:00
    10
    jun

    Open dag

    Locatie:
    Tijd: 16:30 - 21:00
    Opleiding in beeld
    Volg ons:

    Adres:
    Phebensstraat 1
    9711BL Groningen
    E-mail: