Leidinggevende bediening
Als leidinggevende bediening werk je vooral inmiddelgrote bedrijven waar gerechten en drankenworden geserveerdJe voert diverse leidinggevende taken uit.
Iets voor jou?
- Je kan creëren en ontwikkelen.
- Je hebt het overzicht.
- Je kan delegeren, controleren en corrigeren.
- Je kan nieuwe en/of lerende medewerkersbegeleiden en aansturen.
- Je kan organiseren.
- Je hebt commercieel inzicht.
- Je bent motiverend, mensgericht en ondernemend.
- Je beschikt over sociale vaardigheden en kan goedcommuniceren.
Wanneer je ook verantwoordingsgevoel hebt, dan is ditwerk echt iets voor jou!
Toelatingseisen
Wat leer je?
Je leert leidinggeven aan bedienend personeel in de horeca. Je leert voorraden beheren en bestellen. Je leert aan welke veiligheids- en hygiëne eisen het bedrijf moet voldoen en hoe je daar op toe kunt zien. Je leert begrotingen opstellen en budgetteren. Natuurlijk leer je ook om zelf gasten te bedienen. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.