Leidinggevende keuken

Niveau
BOL/BBL
Duur
Sector
Keihard werken aan de heerlijkste gerechten, samen met jouw team. Als leidinggevende keuken ben je een culinaire alleskunner.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Wat leer je?

    Je leert vooral leiding geven in de keuken. Je leert plannen en het ontwikkelen van een afdelingsplan. De financiële kant van een keuken wordt tijdens de opleiding belicht. Maar natuurlijk leer je ook alles over koken, bereidingstechnieken en productkennis. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.


    Adres:
    Da Costastraat 36
    1053ZN Amsterdam