Manager/ondernemer horeca

Niveau
BOL/BBL
Duur
Sector
Je hebt een scherp oog voor de wensen van gasten, want je wilt dat ze zich meer dan welkom voelen in jouw restaurant of hotel.

Toelatingseisen

  • Vmbo: een diploma in de kaderberoepsgerichte, gemengde of theoretische leerweg (mavo)
  • Mbo: een diploma in de basisberoepsopleiding (mbo-niveau 2, of 3)
  • Havo en vwo: een overgangsbewijs van leerjaar 3 naar leerjaar 4
  • Een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend op basis van een ministeriële regeling.
  • Wat leer je?

    Je leert werken in een restaurant en in een hotel. Je krijgt te maken met hotelmanagement en reserveringssystemen. Je leert leiding geven aan medewerkers. Je leert letten op kwaliteit en op hygiëne, want dat is belangrijk voor een goedlopende horecazaak. Natuurlijk leer je ook inkoop en de administratie. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.


    Adres:
    Meeussenstraat 13
    4611 BP Bergen op Zoom