Zelfstandig werkend bakker

Niveau
BOL/BBL
Duur
Je bent als zelfstandig werkend bakker niet alleen geduldig en heel precies, maar ook creatief en je durft te experimenteren.

Toelatingseisen

Je moet voldoen aan 1 van de volgende voorwaarden:
  • Je hebt een diploma lbo, vbo of vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, vmbo theoretische leerweg, mavo, mavo-vbo of vmbo gemengde leerweg.
  • Je hebt een diploma basisberoepsopleiding (niveau 2) of vakopleiding (niveau 3).
  • Je hebt een bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed hebt doorlopen. Of je hebt een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.

Wat leer je?

Je leert de fijne kneepjes van het bakkersvak kennen. Je leert op ambachtelijke wijze brood en banket te bakken. Als kers op de taart leer je ook bruidstaarten bakken. Jij kent de fijne kneepjes om heerlijke producten te maken. Natuurlijk ken je ook de hygiëne eisen en leer je hoe je goed kunt schoonmaken. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.


Adres:
Sterrenlaan 10
5631 KA Eindhoven