Allround medewerker versindustrie
Je leert bijvoorbeeld over het werk in een fabriek die voedsel verwerkt. Denk aan vis, groente en vlees. Je leert niet alleen om deze verse producten te verwerken (snijden, verpakken, enzovoort), maar ook om leiding te geven. Je oefent met het geven van instructies en het controleren of iedereen zich aan de hygiëneregels houdt. En of alles snel genoeg gaat. Tijd is geld! Verder ga je kritisch nadenken over verbeteringen. Wat kan beter/sneller/goedkoper?
Toelatingseisen
Wat leer je?
Omdat je met versproducten werkt, leer je goed te letten op hygiëne en houdbaarheid. Je doet productkennis op tijdens je opleiding tot allround medewerker versindustrie. Je leert hoe je goederen in ontvangst neemt en hoe je de werkplek klaarmaakt voordat de productie start. Ook leer je hoe je medewerkers instructie kan geven. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.
Waar kan ik dit studeren?
Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Urk
Allround medewerker versindustrie
Firda, Urk
Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Heerhugowaard
Allround medewerker versindustrie
SVO vakopleiding food, Heerhugowaard
Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Hoogvliet Rotterdam
Allround medewerker versindustrie
Technicom B.V., Hoogvliet Rotterdam
Niveau | Voedsel, natuur en leefomgeving | Houten