Boulanger
Toelatingseisen
- Middenkaderopleiding
Dit is een volledige opleiding van 3 of 4 jaar. Hiervoor gelden dezelfde eisen als de vakopleiding (niveau 3). - Specialistenopleiding
Deze opleiding volg je als je het mbo-3-diploma hebt behaald en wil doorleren in hetzelfde beroep. Deze opleiding duurt dan nog 1 jaar.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.
Wat leer je?
Tijdens deze 1-jarige opleiding leer je alles over de nieuwste broodproducten en technieken. Je leert hoe je boulangerieproducten kunt modelleren, bakken, bewaren en verpakken. Je leert hoe je de kwaliteit kunt bewaken en hoe je de productie het beste organiseert. Ook leer je hoe je kosten kunt berekenen en wat dan de kostprijs zal zijn van jouw producten. De vakken Nederlands, Engels, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.
Waar kan ik dit studeren?
Niveau | Horeca en bakkerij | Breda
Boulanger
Curio, Breda
Niveau | Horeca en bakkerij | Eindhoven
Boulanger
Summa College, Eindhoven
Niveau | Horeca en bakkerij | Amsterdam
Boulanger
ROC van Amsterdam, Amsterdam
Niveau | Horeca en bakkerij | Rotterdam
Boulanger BBL
Zadkine, Rotterdam
Niveau | Horeca en bakkerij | Zwolle
Boulanger
Deltion College, Zwolle
Niveau | Horeca en bakkerij | Vlaardingen
Boulanger - bbl
Albeda, Vlaardingen
Niveau | Horeca en bakkerij | Venlo
Boulanger
Gilde Opleidingen, Venlo
Niveau | Horeca en bakkerij | Leiden