Vakbekwaam medewerker vers
Toelatingseisen
- Je hebt een diploma lbo, vbo of vmbo kaderberoepsgerichte leerweg, vmbo theoretische leerweg, mavo, mavo-vbo of vmbo gemengde leerweg.
- Je hebt een diploma basisberoepsopleiding (niveau 2) of vakopleiding (niveau 3).
- Je hebt een bewijs dat je de eerste 3 leerjaren van de havo of het vwo goed hebt doorlopen. Of je hebt een ander diploma of bewijsstuk dat de overheid heeft erkend.
Kijk altijd op de website van de school om te weten hoe de toelating geregeld is.
Wat leer je?
Tijdens de opleiding tot vakbekwaam medewerker vers leer je de producten goed kennen. Of je straks vis, vlees of groente verkoopt, jij weet welke eigenschappen daarbij horen en hoe ze bereid kunnen worden. In je werk zul je ook medewerkers aansturen en begeleiden. Leiding geven is ook een onderdeel van de opleiding. Daarnaast komen hygiëne, kwaliteit, marketing en planning aan bod. De vakken Nederlands, rekenen en burgerschap horen standaard bij deze opleiding en je kunt vaak nog extra keuzedelen kiezen om je verder te specialiseren.
Waar kan ik dit studeren?
Niveau | | Zwolle
Slager
SVO vakopleiding food, Zwolle
Niveau | | Zwolle
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Zwolle
Niveau | | Heerhugowaard
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Heerhugowaard
Niveau | | Groningen
Verkoopspecialist slagerij
SVO vakopleiding food, Groningen
Niveau | | Eindhoven
Slager
SVO vakopleiding food, Eindhoven
Niveau | | Eindhoven
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Eindhoven
Niveau | | Rijswijk
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Rijswijk
Niveau | | Rijswijk
Slager
SVO vakopleiding food, Rijswijk
Niveau | | Spakenburg
Visspecialist
SVO vakopleiding food, Spakenburg
Niveau | | Rotterdam
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Rotterdam
Niveau | | Houten
Allround food expert
SVO vakopleiding food, Houten
Niveau | | Houten