Tio Business School

Groningen

De erkende hbo- en mbo-opleidingen van Tio bereiden je voor op een carrière in hotellerie, eventmanagement, toerisme, business en marketing. Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut.

 

Al jarenlang de hoogste scores in de Keuzegids
Alle hbo- en mbo-opleidingen van Hogeschool Tio worden al jarenlang door de Keuzegids Hbo en Keuzegds Mbo uitgeroepen tot beste in hun vakgebied.

 

Kleinschalig en persoonlijk
Als particuliere onderwijsinstelling kan Hogeschool Tio meer investeren in de kwaliteit van het onderwijs dan overheidsinstellingen. De vestigingen van Tio zijn klein, net als de klassen met gemiddeld slechts zo'n 10 studenten. Dankzij de kleine klassen heb je veel persoonlijk contact met je docenten en medestudenten.

 

Snel en intensief
Tio staat voor intensief, kleinschalig en kwalitatief hoogstaand onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. De persoonlijke benadering van Tio maakt snel studeren mogelijk. Het onderwijs is intensief, met veel contacturen. Je mbo4-diploma (middelbare hotelschool, business, marketing of management assistant) kun je in slechts twee jaar behalen. Bovendien kun je als havist of mbo‘er het mbo4-diploma in slechts één jaar behalen.

 

De mbo4-opleidingen bij Tio zijn:

Hotelmanagement
Bij de opleiding Hotelmanagement leer je alles over allround management, zodat je van elke onderneming een succes kunt maken. Na deze mbo-opleiding ben je commercieel en dienstverlenend, en geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. Ga bijvoorbeeld aan de slag als hotelmanager, eventmanager, supervisor of duty manager. Of start je eigen onderneming.

 

Marketing en Communicatie
Welkom in de veelzijdige wereld van reclame, communicatie en marketing. De klant is koning; jij snapt dat als geen ander. Jij weet wat mensen willen. Hoe je ze overtuigt om een product of dienst te kopen. De mbo4-opleiding Marketing en Communicatie leidt je op tot allround communicatieprofessional en marketingtalent.Ga bijvoorbeeld aan de slag als (online) marketeer, grafisch vormgever, communicatiespecialist of socialmediamedewerker. Of start je eigen onderneming.

Schoevers Management Assistant
Welkom in de veelzijdige wereld van office- en managementsupport. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Coördineren is je middle name. Met het mbo4-diploma Management Assistant Schoevers ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven. Ga bijvoorbeeld aan de slag als personal assistant, directiesecretaresse, officemanager of managementassistent.

 

Commercieel Business Management
Wie weet sluit jij de deal van het jaar! Bij de opleiding Commercieel Business Management ontwikkel jij het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Na deze mbo-opleiding leg jij makkelijk contact met klanten en verkoop jij meer producten dan je grootste concurrent. Ga bijvoorbeeld aan de slag als accountmanager, inkoopmedewerker, consultant, sales- of marketingmanager. Of start je eigen onderneming.

 

Waarom studeren bij Tio?
Wil je weten waarom studenten voor Tio kiezen? Lees dan de redenen van studenten om voor Tio te kiezen.

Opleidingen van Tio Business School

Niveau 4 | Duur: 1-2 jaar | Groningen | Horeca en bakkerij

Hotelmanagement (in 1-2 jaar)

Niveau 4 | Duur: 1-2 jaar | Groningen |

Marketing en Communicatie (in 1-2 jaar)

Niveau 4 | Duur: 1-2 jaar | Groningen |

Commercieel Business Management (in 1-2 jaar)


Adres:
Phebensstraat 1
9711BL Groningen
Tel:
030-7999000
E-mail:
info@tio.nl

Open dagen van Tio Business School - Groningen

24
aug
Open dag
Tio Business School - Groningen
Tijd: 10:30 - 14:30 uur

Andere vestigingen

5 opleidingen | 1 open dagen

Tio Business School

Amsterdam Tempelhofstraat 5

7 opleidingen | 1 open dagen

Tio Business School

Amsterdam Tempelhofstraat 5

10 opleidingen | 1 open dagen

Tio Business School

Eindhoven Begijnenhof 8-12

11 opleidingen | 1 open dagen

Tio Business School

Hengelo Julianalaan 9

10 opleidingen | 1 open dagen

Tio Business School

Rotterdam Weena 457

10 opleidingen | 2 open dagen

Tio Business School

Utrecht Oudenoord 2