Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Wil jij je verder specialiseren in data science? De Master Data Science for Life Sciences is een opleiding voor Life Science- of IT-studenten die willen leren hoe ze onderdeel uit kunnen maken van het explosief groeiende vakgebied datawetenschappen. In deze masteropleiding combineer je life science en data science. Je leert hoe je nieuwe dataverwerkingstechnieken gebruikt, schrijft algoritmes - bijvoorbeeld zodat je zieke cellen kunt herkennen - en analyseert medische data. Deze vaardigheden helpen je om een bijdrage te leveren aan een betere en meer efficiënte gezondheidszorg en innovaties in de life sciences. Kortom, je wordt een datawetenschapper die de brug is tussen life science en data science. Jouw rol is om te zorgen dat de data die gegenereerd wordt in de exponentieel groeiende databases en medische databases volop benut worden. We leiden je op tot een professionele datawetenschaper, die op de hoogte is van de nieuwste technologische ontwikkelingen en weet hoe en waar je de benodigde informatie moet verzamelen. Deze masteropleiding is een reactie op een groeiende vraag naar datawetenschappers en is de eerste hbo-master op dit gebied.

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Data Science for Life Sciences
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.5 7.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.5 7.5 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8.7 8.7 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.1 8.1 0
Totaalscore
7    
Toon meer

Kennismaken met de opleiding?

Kom naar de open dag

1
dec
Informatieavond HanzePro
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00 uur

Adres:
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Deze instellingen hebben ook een open dag

Hanzehogeschool Groningen - Groningen

1
dec
Informatieavond HanzePro
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00

Hanzehogeschool Groningen - Groningen

26
jan
Online Informatieavond HanzePro
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00

Hanzehogeschool Groningen - Groningen

20
apr
Informatieavond HanzePro
Locatie:
Tijd: 17:00 - 20:00