Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De bacheloropleiding Technische Innovatiewetenschappen bestaat uit twee Engelstalige majors (opleidingen): Psychology & Technology en Sustainable Innovation. Bij Psychology & Technology leer je hoe mensen omgaan met techniek en hoe je psychologische kennis kunt inzetten om technologie bruikbaar te maken. Als je weet hoe mensen denken, handelen, voelen, waarnemen en beslissingen nemen kun je deze kennis gebruiken om te begrijpen hoe mensen met techniek omgaan. Met jouw kennis van zowel psychologie als techniek kun je nieuwe toepassingen bedenken die aansluiten op de wensen en mogelijkheden van gebruikers, zoals motiverende revalidatietechnologie, sociale robots, of brein-computer interfaces. www.tue.nl/psychologyandtechnology Bij Sustainable Innovation bestudeer je duurzame innovaties vanuit technisch, economisch en sociaal perspectief. Bij het invoeren van nieuwe technologie├źn in de maatschappij zijn altijd meerdere actoren betrokken waarmee je rekening moet houden: de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke groeperingen, kennisinstellingen en ook de consument. Neem de elektrische auto: daar komt veel meer bij kijken dan autotechniek. Ook infrastructuur en openbare ruimte moeten aangepast worden - denk bijvoorbeeld aan oplaadpunten. www.tue.nl/sustainableinnovation

Toelatingseisen

C&M
met Wiskunde B
E&M
met Wiskunde B
N&G
met Wiskunde B
N&T
Volledig toelaatbaar

Bindend studieadvies

Aan het eind van jouw eerste studiejaar moet je aan onderstaande minimale eisen voldoen om jouw opleiding te kunnen vervolgen:

Het aantal perioden.
Periode: 12
Het aantal studiepunten die je behaald moet hebben. Voor elk vak dat je met een voldoende afsluit, krijg je studiepunten.
Minimale ECTS: 45

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Technische Innovatiewetenschappen
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
8.6 8.6 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7.9 7.9 0
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.7 8.7 0
Totaalscore
7.9    
Toon meer

Adres:
Den Dolech 2
5612 AZ Eindhoven