International MSc in Business Administration

TIAS School for Business and Society

Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
Een brede basis voor je carrière. In een (internationale) businessomgeving moet je alert zijn en op tijd inspelen op de vele innovaties. Leiderschap en persoonlijke groeiMet de Master Bedrijfskunde (MScBA) ontwikkel je jezelf op het gebied van leiderschap, teamcoaching en persoonlijke groei. Je groeit in vaardigheden als onderhandelen, presenteren en leidinggeven. Je wordt slagvaardiger, ziet kansen eerder en anticipeert sneller op veranderende businessmodellen en markten. In 1,5 jaar ontwikkel je je tot een internationaal georiënteerde managementprofessional. Na het volgen van deze master ben je klaar om daadwerkelijk impact te creëren.Waarom je kiest voor TIAS School for Business and Society* #1 Business School in Executive Education in Nederland volgens de Financial Times 2020* #1 Masteropleider van Nederland volgens Keuzegids Masters 2019* De (voltijd) MSc Bedrijfskunde (MScBA) van TIAS is de beste Master in Management van Nederland volgens The Economist* Waardering deelnemers: een totaalscore van 4.49 op een schaal van 5 in de Nationale Studenten Enquête 2019* Internationaal erkende mastertitel MScBA, geaccrediteerd door NVAO en AACSB, de belangrijkste internationale accreditatie voor managementopleidingen* Direct toepasbare wetenschappelijke en praktijkgerichte kennis

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
International MSc in Business Administration
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
9.2 9.3 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
8.8 8.9 -0.1
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
8 8.6 -0.6
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
8.2 8.8 -0.6
Totaalscore
8.7    
Toon meer

Adres:
Kroonstraat 50
3511 RC Utrecht