Privacy- en cookieverklaring TKMST

Via www.tkmst.nl, de website voor studiekeuzeadvies van Qompas B.V., handelend onder de naam TKMST, worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens verwerkt. Je privacy is voor TKMST van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywetgeving (AVG en de Nederlandse Uitvoeringswet). Dit betekent dat wij:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggen voordat wij je persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaan en enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden.
  • Expliciet toestemming vragen voor de verwerking van je persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffen om je persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken.
  • Je rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van je bij ons verwerkte persoonsgegevens.

Je gegevens zijn veilig bij ons en wij zullen deze gegevens altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website van TKMST allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met TKMST. Hieronder beschrijven wij wat wij verwerken via www.tkmst.nl, en waarom. Ben je jonger dan 16 jaar, en begrijp je iets niet? Vraag je ouders of je voogd dan even om mee te lezen.

Gegevensverwerking

Account

Bij bepaalde onderdelen van onze website moet je je eerst registreren. Je moet dan informatie over jezelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop je kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum en of je student of scholier bent, wachtwoord, naam en plaats van je school, de sector waarvoor je leert en je scholingsniveau. Wij houden bij wat je gedaan hebt en wanneer, zodat daar bewijs van is. Deze informatie hebben wij nodig, om de overeenkomst uit te voeren die we met je sluiten; namelijk het verkrijgen van toegang tot het TKMST portaal.

Binnen het TKMST portaal krijg je toegang tot de afgeschermde onderdelen binnen onze website, zoals de tests en assessments. Wij bewaren deze informatie tot je het account opheft. Je kunt via je account informatie aanpassen wanneer je dat wilt.

Contactformulier

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

Hiervoor gebruiken wij je NAW-gegevens, e-mailadres en eventuele andere gegevens die je zelf opgeeft. Deze hebben wij nodig vanwege de overeenkomst die we met je sluiten (je gaat in op ons aanbod om in contact met ons te treden). Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en drie maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Nieuwsbrief

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief, die wij per e-mail ongeveer eenmaal per week verzenden. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Via je account kun je dit ook doorgeven. Je e-mailadres wordt alleen met jouw toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Aanvragen

Via onze website kun je een aanvraag doen, bijvoorbeeld voor een studiebrochure van een universiteit of hogeschool. Wanneer je hiervoor gegevens aan ons doorgeeft, slaan wij deze gegevens op en sturen wij deze gegevens door naar de betreffende instelling die de gevraagde informatie aan jou kan toezenden. Dit doen wij om de overeenkomst met jou uit te kunnen voeren. Wij gebruiken hiervoor in ieder geval je naam, je emailadres en de inhoud van je aanvraag. De gegevens worden bewaard tot maximaal 1 maand nadat je de aanvraag bij ons hebt ingediend. Controleer de privacyverklaring van de betreffende instelling voor meer informatie over de gegevensverwerking.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Om de overeenkomst met jou uit te kunnen voeren, om de website aan te kunnen bieden en om aan wettelijke verplichtingen te voldoen, maken wij gebruik van diensten van derden. Deze derden verwerken jouw persoonsgegevens. Dit zijn:

  • onze ICT dienstverleners;
  • de onderwijsinstelling of organisatie waarvan je meer informatie via ons hebt aangevraagd;
  • door ons ingeschakelde postbezorger;
  • de partijen die cookies aanleveren, zie hieronder.

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Cookies

Onze website gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. TKMST gebruikt de cookies om:

  • Functionaliteiten van de website mogelijk te maken (technische of functionele cookies);
  • Het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
  • Het surfgedrag op de website te analyseren en het bepalen van trends voor toekomstige advertentiedoeleinden (tracking cookies);
  • de mogelijkheid om de informatie van onze website te delen via social media kanalen (social media cookies).

Het staat je vrij om cookies uit te schakelen middels de browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

PLAATSER DOEL VERVALT NA
Google Publisher Tags
(Google LLC)
Dit cookie zorgt ervoor dat advertentieverzoeken dynamisch opgebouwd kunnen worden. De cookie leest uit welke advertenties getoond worden en zorgt ervoor dat toekomstige advertenties hierbij aansluiten. De advertenties worden vervolgens ook op andere pagina's weergegeven. Maximaal 2 jaar
Google Safe Frame
(Google LLC)
Dit cookie meet de werking en het aantal kliks van bepaalde advertenties. De gegevens uit deze cookie gebruiken wij om de advertenties te verbeteren en beter op het publiek te laten aansluiten. Maximaal 2 jaar
Google Analytics
(Google LLC)
Deze cookies gebruiken wij zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om ons informatie over de effectiviteit van onze campagnes te kunnen bieden. Sessie of maximaal na 2 jaar
DoubleClick
(Google LLC)
DoubleClick gebruikt deze cookies voor advertenties die zij over het hele internet laten zien. Middels deze cookies wordt aan jou als websitebezoeker een unieke cookie-ID gekoppeld, zodat je onder andere niet meerdere keren dezelfde advertentie te zien krijgt. Maximaal 2 jaar

Met de bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Google cookies

Wij gebruiken cookies van Google. De gegevens worden verwerkt op de servers van Google in de Verenigde Staten. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Daarnaast biedt Google passende waarborgen, daar zij Privacy Shield gecertificeerd zijn. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren. Google kan echter informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier verder geen invloed op. Meer informatie over de gegevensverwerking kun je vinden in de Privacy Policy van Google.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Jouw rechten

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

  • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;
  • overdraagbaarheid van jouw persoonsgegevens;
  • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;
  • het laten corrigeren van fouten;
  • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;
  • intrekken van toestemming;
  • beperking van gegevensverwerking;
  • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik;
  • mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Contactgegevens

Qompas B.V.
Delftse Jaagpad 1E
2324 AA Leiden
helpdesk@tkmst.nl
+31(0)71 581 55 90

;