Instromen in het tweede jaar hbo? Bij EuroCollege kan het!

Geschreven op: 11 mei 2021
Studiekeuze maken

Heb je je propedeuse gehaald, maar wil je toch liever aan de slag in een ander vakgebied? Bij EuroCollege is het mogelijk om in het tweede studiejaar in te stromen.

Hoe werkt het?

We plannen een intakegesprek met jou in, waarin we samen met jou kijken naar de vakken die je al hebt gehad en hoe deze aansluiten op het curriculum van de opleiding van EuroCollege. Ook zullen we kijken naar de vakken die je nog niet gehad hebt en waar je dus eventueel wat extra informatie over zou moeten krijgen.

Als dit allemaal in kaart is gebracht ben je klaar om te starten. Je stroomt dan in in een bestaande klas, maar geen zorgen; aangezien EuroCollege een kleine school is leer je snel iedereen kennen.

Voordelen

Als je instroomt in het tweede jaar van EuroCollege kan je binnen 2 jaar na je start weer buiten staan met je diploma! Daarnaast zijn de lessen bij EuroCollege niet online (tenzij het niet anders mogelijk is). Je gaat 4 dagen in de week van 09:30 uur tot 16:50 uur of soms 17:50 uur naar school. Dat zijn pittige dagen, maar maakt het wel mogelijk om versneld af te studeren. Voor de klas staan docenten uit de praktijk. Zij geven jou niet alleen alle nodige kennis mee, maar delen ook hun eigen ervaringen in het vakgebied waarin zij actief zijn (geweest).

Werken aan mindset en mentaliteit staat bij EuroCollege centraal. Op deze manier wordt je ècht klaargestoomd voor de praktijk. Als je klaar bent met je studie heb een mindset die belangrijk is voor het bedrijfsleven, je zet een stapje extra voor de klant/gast en staat positief in het leven.

Meer weten?

Spreekt dit je aan of wil je meer weten? Bezoek dan een van onze open dagen of plan direct een intakegesprek!