Nieuw op EuroCollege: Haal binnen 2 jaar een hbo Associate Degree

Geschreven op: 16 nov 2021
Studiekeuze maken

Ben jij net klaar met je mbo of havo en wil je doorstuderen? Dan is onze nieuwe Associate Degree Small Business & Management misschien wel de perfecte keuze voor jou!

Wij kunnen ons er wel wat bij voorstellen. Je wilt ontzettend graag je eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt maar je vindt een studie van 3 of 4 jaar te lang. Onze Associate Degree is in het leven geroepen voor ongeduldige aanpakkers zoals jij. Door je voor deze studie in te schrijven kan jij al in twee jaar een verkort hbo-diploma halen en aan de slag gaan als professional. Mocht je toch na het afronden van deze studie erachter komen dat je nog meer wilt leren, kan je aansluitend binnen twee jaar je hbo-bachelor afronden.

 

Welke richting past bij mij?

Het kiezen van een nieuwe opleiding is altijd spannend. Toch vinden wij het belangrijk dat jij de juiste keuze maakt voor een studie die compleet aansluit bij jouw carrière doelen. Daarom bieden wij de Associate Degree aan in drie richtingen: Entrepreneurship, Hotelmanagement en Hospitality & Event Management.

 

Wat ga ik leren?

Op EuroCollege geloven wij in Learning By Doing. Dit houdt in dat wij interessante theorie combineren met uitdagende praktijk. Tijdens je studie werk je samen met ambitieuze en gemotiveerde studenten aan real-life projecten met echte deadlines en budgetten. Naast algemene vakken zoals management, finance, marketing en communicatie, ligt bij ons ook de focus op wat het ondernemerschap inhoudt. Je leert hoe ondernemers denken en doen, hoe je op de beste manier je eigen bedrijf kan starten en welke manier van leiding geven bij jou past. Daarnaast loop je tijdens je studie twee keer stage; de zomerstage en de eindstage. Hier ontdek je pas echt hoe je de geleerde theorie kan toepassen in de praktijk!

 

Waarom EuroCollege?

Motivatie, wilskracht en focus vormen de weg naar succes. Daarom pakken wij het op school anders aan. Op EuroCollege doe je niet alleen kennis op uit boeken maar je leert ook veel over jezelf. Wij werken aan je mentaliteit door middel van coaching, duidelijke regels en structuur. Onze klassen zijn klein waardoor wij jou persoonlijke begeleiding kunnen bieden die aansluit op jouw doestellingen. Onze opleidingen zijn zwaar waardoor je hard moet werken en veel inzet moet tonen. Je krijgt de kans om binnen een korte tijd snel te groeien, jezelf te bewijzen en je grenzen te verleggen. No Pain, No Gain, zeggen wij.

Wil je meer weten over onze Associate Degree? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie en de toelatingseisen. Wil je meemaken wat het studeren aan EuroCollege eigenlijk inhoudt? Ontdek het zelf tijdens onze open dagen. Maak kennis met de docenten, bekijk de leslocatie en stel al je vragen aan onze studenten. Er is geen betere manier om de sfeer van EuroCollege te proeven!