Over deze opleiding

Niveau
Graad
Vorm
Sector
De opleiding Hbo Rechten bereidt je voor een carrière in de juridische wereld. Een online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven gericht, juridisch advies te geven. De hbo-opleiding Rechten bij Tio biedt je een stevige juridische basis met als extra aspect ondernemerschap. Praktijkgericht leren staat bij deze opleiding centraal. Zo'n 55% van de opleiding Hbo Rechten staat in het teken van de praktijk. De opleiding Hbo Rechten is door de NVAO geaccrediteerd en leidt je in drie of vier jaar op voor de internationaal erkende titel Bachelor of Laws (LLB).

Toelatingseisen

Hoe wordt deze opleiding beoordeeld?

Deze opleiding
Hbo Rechten
Landelijke gemiddelde Verschil
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de sfeer op de opleiding.
Sfeer
7.7 7.5 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over docenten, denk bijv. aan de deskundigheid van docenten en de bereikbaarheid en betrokkenheid van docenten.
Docenten
7.3 7.1 0.2
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de kwaliteit van de studiebegeleiding door de opleiding, denk bijv. aan de mogelijkheid tot en kwaliteit van begeleiding en de mate waarin de opleiding initiatief neemt in begeleiding.
Studiebegeleiding
7 7.3 -0.3
Het gemiddelde tevredenheidsoordeel (schaal van 1-10) van studenten over de studiefaciliteiten, denk bijv. aan de computerruimtes, de bibliotheek en de ICT-faciliteiten.
Studiefaciliteiten
6.6 7.2 -0.6
Totaalscore
6.6    
Toon meer
Opleiding in beeld

Volg ons:

Adres:
Tempelhofstraat 5
1043 EA Amsterdam