Julia Boogaard

15 blogartikelen

Gezondheid en Lifestyle

Over mij

Mijn blogs

Geld en werk|7 mrt 2024

Werken en studeren, hoe doe je dat eigenlijk?

We kennen dat gevoel allemaal: deadlines, colleges en dan ook nog dat kleine detail genaamd leven. Werken naast je studie kan als een jongleer act voelen, maar geen zorgen! Wij geven je tips om je bijbaan te combineren met je studie.

Studeren en Studentlife|23 apr 2024

Als je twijfelt tussen twee opleidingen...

Ben je bijna klaar met je middelbare school en twijfel je nog over welke opleiding je wilt volgen? geen stress, in dit artikel ga ik eerste hulp verlenen bij het maken van je keuze!

Studeren en Studentlife|28 mrt 2024

Hoe reclame de portemonnee van een scholier beïnvloedt

Als je maar een paar stappen uit de deur zet, zie je het al. Enorme reclameborden die de leukste en lekkerste artikelen aanprijzen. Hoe leer je waar je rem zit? Lees het in dit artikel!

Gezondheid en Lifestyle|14 mrt 2024

Dit is hoe jij toch dat perfecte slaapritme behoudt

Tot laat op je telefoon blijven zitten, terwijl je weet dat je morgen vroeg op moet... herkenbaar toch? Dit is natuurlijk niet fijn voor jou en jouw prestaties. Lees dit artikel voor handige tips!

Gezondheid en Lifestyle|13 feb 2024

Verliefdheid en studie combineren? Zo doe je dat!

Helaas is het niet altijd eenvoudig om die stroom van vlinders in je buik te combineren met de stapel boeken op je bureau. Maar geen zorgen! Wij geven je dé tips om je verliefdheid en studie te combineren.

Gezondheid en Lifestyle|2 jan 2024

Waarom podcasts zo populair zijn

Podcasts hebben de audiowereld en zijn super populair. Vooral jongeren lijken er dol op te zijn, maar waarom eigenlijk? In dit artikel gaan we op ontdekkingstocht en ontrafelen we de geheimen achter de podcasthype.

Buitenland en Tussenjaar|30 nov 2023

Ooit wel eens gehoord van studiereizen?

Studiereizen: het ultieme medicijn tegen saaie lesdagen. Vergeet even die stoffige schoolbanken, want we gaan op ontdekking buiten de schoolmuren! Maar wat houdt het precies in? Spoiler: het is niet alleen leerzaam, maar ook gewoon hartstikke leuk!

Gezondheid en Lifestyle|14 nov 2023

Wat fitfluencers met jouw gezondheid doen

Wat zijn fitfluencers nu precies en welke impact hebben ze op jouw gezondheid? Fysiek en mentaal. En tot slot: waar trek jij jouw grens? Ik geef je wat tips in dit blogartikel over dit onderwerp.

Wonen op kamers|19 okt 2023

Zo ga jij je snel thuis voelen in je nieuwe kamer

Een verhuizing, misschien een nieuwe school en natuurlijk: een nieuwe (studenten)kamer! Een nieuwe stap in je leven. Maar goed, alles is natuurlijk nieuw en onbekend. Wat kun jij er nu aan doen om je nieuwe kamer snel vertrouwd te laten voelen?

Tips|10 okt 2023

Zo gebruik je Canva voor school!

Canva kan je echt overal voor gebruiken. Je werkstuk, naamkaartjes, menukaart. Noem maar op! Maar goed, wat is het nu precies en wat zijn de voordelen van dit opkomende programma? Wij vertellen je het!

Gezondheid en Lifestyle|3 okt 2023

18 jaar: wat moet je allemaal regelen?

Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, eindelijk volwassen worden, zoveel meer vrijheden. Maar ook zoveel meer verplichtingen. Want wat brengt die 18e verjaardag nu allemaal met zich mee?

Studeren en Studentlife|9 aug 2023

Deze schoolspullen heb jij nodig voor het nieuwe schooljaar!

Na de vakantie vraag je je maar één ding af: wat heb ik allemaal nodig voor het nieuwe schooljaar? Wij helpen je, want in dit blogartikel geven je een paar tips!

Studeren en Studentlife|3 aug 2023

Studeren in Groningen

Groningen is een échte studentenstad. Maar wat is er eigenlijk nou allemaal te doen? Wij hebben de leukste hotspots voor je op een rijtje gezet!

Examen en Huiswerk|30 mei 2023

Alles wat je moet weten over het vak informatica

Informatica is een keuzevak op de middelbare school waar je alles leert over computers en technologie. Het is een heel interessant vak waar we je graag meer over vertellen in dit artikel!

Gezondheid en Lifestyle|28 mrt 2023

De zeldzame overstap van Ella

Ella maakte een zeldzame overstap van havo 3 naar het mbo. In dit blogartikel bespreken we alle overwegingen die Ella maakte tijdens deze keuze.